H. pylori (daha önce Campylobacter pylori olarak bilinen Helicobacter pylori) aşırı aktif asit(mide asidi azlığından dolayı reflü demiş olabilir), inflamasyon, sindirilmemiş gıda ve kandida kaynaklı
malabsorbsiyona neden olan bakteriyel bir enfeksiyondur, ancak göreceli olarak kolaylıkla yok edilir.H. pylori (daha önce Campylobacter pylori olarak bilinen Helicobacter pylori) aşırı aktif asit, inflamasyon, sindirilmemiş gıda ve kandida kaynaklı malabsorbsiyona neden olan bakteriyel bir enfeksiyondur, ancak göreceli olarak kolaylıkla yok edilir. Midede h.pylori mideyi kırmızı ve şiş gösterir.
H. pylori’nin diğer semptomları arasında şişmiş bir karın,
ülser, kanamalı ülser, kötü koku, mide ekşimesi, GÖRH (her türlü reflü), hazımsızlık ve göğüste yanma sayılabilir. Bakteriler kasları ve sfinkterleri felce uğratır, böylece mide asidi özofagusa sıçrar. Bu sinir bozucu bakteri, adrenal bezleri, vücuttaki stresle mücadele eden savaş veya kaçış sistemini
bastırırdığı belirlendi.
Gaitada h.pylori testi yapılabilir.Yukarıda saydıklarım da h.pylorinin büyük bir göstergesidir.Birçok kişi aşağıda listelenen bitkisel ilaçları semptomlara dayanarak kullanır ve test etmeden başarılar görür.
Dr. Barry Marshall deneklere H. pylori’ye bulaştırdı ve etkilerini
belgelemek için özofagusunun altına bir kamera gönderdi. Kanamalı ülserler, kırmızı inflamasyon, reflü vb. gibi şeyleri gördü.
“H. Pylori daima midede iltihaba neden olur, ancak her zaman semptomlara neden olmaz, “diyor Dr. Kalish.
H. pylori için bitki tedavisi iki ay sürer, daha uzun süre devam eden enfeksiyonlar için daha uzun sürer.(bence biraz uzun sürmeli)
Sıcak gıdalar yemek mide ve bağırsaklardaki beyaz kan hücrelerinin sayısını arttırdığını gösterdi. Çiğ gıdalar için durum böyle değil.
Beyaz kan hücreleri enfeksiyonla savaşır.
Tüm tahıl, şeker, kafein ve sütten arındırmak, güçlü bir bağışıklık sisteminin yeniden yapılandırılması için hayati öneme sahiptir.(zaten gaps’te yok.kafeinli şeyler de sıkıntı olabiliyormuş, dikkat!)
Keklik Yağ veya Zeytin Yaprağı Özütü, mükemmel antibakteriyel savaşçılardır.
DGL meyankök gibi bir anti-inflamatuar inflamasyonu azaltır, böylece vücudun iyileşebilir. İnsanların çoğunluğu iki ay boyunca mastika sakızı (damla sakızı.bence çiğnemeyin öğün dışında, toz şeklinde yutun),Kekik yağı, zeytin yaprağı özütü(ekstresi,ekstratı)
ve DGL’yi kullandıktan sonra testlerde negatif sonuç alınıyor.
Tedavi edilmemiş H. pylori bırakılırsa mide kanseri ortaya çıkar.Buna da dikkat edelim.

Bu yazı tam olarak çevrilmemiştir.Önemli olduğunu düşündüğüm yerleri çevirdim.Parantezdekiler benim görüşüm.
Yazıda hatalar bulunabilir.

Orjinal yazı;
http://www.nourishingplot.com/…/natural-treatment-for-h-py…/

Reklamlar